Vanliga frågor (F.A.Q)

En hemsida kostar vad du är beredd att betala

När det är dags att köpa en hemsida kommer du snabbt att inse att priserna varierar stort. Detta beroende på hur avancerad hemsida du är ute efter.

Vad påverkar priset på din hemsida?

Priset på en hemsida påverkas av många olika faktorer. Genom att känna till blir det lättare för dig att välja en passande webbyrå och en hemsida med rätt funktioner för just ditt företag.

Finns det någon bindningstid?

Nej, du binder inte upp dig. Du betalar för 12 månader i förskott. När perioden löpt ut finns inget krav på att förlänga. Vi tror på vårt kunnande och långsiktiga kundrelationer. Därför kan vi erbjuda ett mycket förmånligt upplägg av en professionell hemsida med unik design utan bindningstid.

Vad kostar en skräddar­sydd hemsida?

Större webbplats med speciella krav på avancerade funktioner. Behöver du en egendesignad hemsida eller kanske ett större databassystem så tar vi hand om hela utvecklingsfasen. Ta kontakt för att höra hur vi jobbar.

Vilka övriga kostnader kan tillkomma?

Det tillkommer ingen startkostnad eller övrig avgift. Avgifter tillkommer först när du vill ta del av våra tilläggsfunktioner eller använda externa tjänster. En extern tjänst kan exempelvis vara domännamn eller en betaltjänst.

Hur kan priset vara så lågt?

Pateinternas goda tandhälsa är vår prioritet. 
Priset du betalar är bara för de funktioner och utveckling av plattformen.

Obegränsat antal e-postkonton

Fördelarna är många med obegränsat antal e-postkonton och egen domän hos DentalNET. Du får en e-postadress som är skyddad med antivirus och spamfilte. Du kan välja mellan IMAP och POP3 och du har obegränsad överföring av data till domänen

Kan jag använda ett eget domännamn?

Ja, du kan köpa ett domännamn genom oss eller använda ett som du redan har. Det krävs ett aktivt betalabonnemang för att använda ett eget domännamn till hemsidan.

Mall design och antal sidor

Vi utgår från anpassade mallar som tar projektet betydligt kortare tid än om din hemsida ska byggas helt från grunden. Utgångspunkt i en mall gör alltså priset lägre. Ju fler sidor du behöver, desto mer kommer din hemsida att kosta. Även undersidor räknas in, de du inte ser i första menyn.

Kan jag byta till ett annat prispaket?

Ja. Det gör du enkelt via vår kontakt sida. Ändringen sker direkt, utan fördröjning.

Behöver jag ett webbhotell också?

Nej, hosting och allt du behöver för din hemsida ingår. Vill du ha ett eget domännamn kan du antingen köpa till det eller flytta/peka om det till oss.

Garanterar ni att jag blir nöjd?

Ja. Vi har en 14-dagars nöjdhetsgaranti. Vänligen kontakta vår support om du, inom de 14 första dagarna, inte är nöjd med ditt köp så får du pengarna tillbaka (domännamn undantaget).

Intresserad av att få en skräddarsydd offert? Skicka din intresseanmälan.

KONTAKTA OSS