Pris digital marknadsföring

Digital audit – teknisk SEO och utbildning

Fungerar din webbplats och presterar det den ska?
Att kontrollera och teknisk seo kvalitetssäkra en webbplats och hur den kan förbättras för att bli effektivare med indexering, onsite optimering och länkanalys. I priset ingår att vi gör en workshop där vi gemensamt går igenom sajten och hur den fungerar och lägger upp aktiviteter i projekthanteringssystem. Det här är ett bra sätt att revidera din befintliga sajt och få en praktisk todo-lista hur sajten kan utvecklas för både webbyrån och marknadsavdelningen.
Fast pris från 15 000 SEK

Webbutveckling

Sätta upp en ny sajt i WordPress
Från 9500 SEK ex. moms.
Vi har tillgång till utvecklare och grafisk kompetens dessutom har vi samarbetspartner kring WordPress utveckling.


Sätta upp en webbshop i WordPress och Woocommerce
Från 20 000 SEK med logistik, betalningslösning mm

Content marketing

Stärk din sajt med läsvärt innehåll
Många sajter har tunt innehåll och vi hjälper redaktörer med relevant och läsvärda texter och landningssidor som har potential att få mycket trafik. Det kan även handla om att förbättra metabeskrivningar och förbättra texter vilket ger mer klick. Löpande debitering beroende på tidsåtgång.

Pris från 8000 SEK.

Digital annonsering

Adwords annonsering som driver trafik
Vi använder ett fast pris att sätta upp en Adwords konto och därefter debitering av er annonserings spend alternativt till fast pris. Eftersom det ofta handlar om projekt så kan vi även offerera som fastpris – uppdrag för retargeting, adwords produktlistor som separata projekt.

Vi rekommenderar att man börjar med ett litet experimentprojekt där man utvecklar kontot successivt så att man inte kastar pengarna i sjön utan har en högt kvalitetsresultat.

Den vanligaste annonseringen är naturligtvis Adwords men vi har även erfarenhet av annonsering på Facebook, Linkedin och Affiliate länkar.

Mätning och statistik

Att mäta en webbplats är nödvändigt för att kunna utveckla den i rätt riktning, landningssidor, bouncerate, konverteringar och mätningar av webbplatsen. Vi använder flera olika analysverktyg beroende på vilka behov som finns och vi går igenom de olika mätningarna och hur du kommer igång med olika digitala KPI:er.

Migrera en befintlig sajt till WordPress

Beror på storlek på sajt men vi har erfarenhet av migreringar och vet vilka fallgropar som finns när man byter plattformar. Många företag tappar mycket trafik i samband med att de byter till WordPress och det går ofta att återställa. Vi kan även agera bollplank och oberoende konsult gentemot utvecklare. Läs mer om migrering
Pris från 9500 SEK.

Intresserad av att få en skräddarsydd offert? Skicka din intresseanmälan.

KONTAKTA OSS