Google-vänlig hemsida

Ge besökarna den information de vill ha

Skapa innehåll av hög kvalitet på dina sidor och särskilt på startsidan. Detta är det viktigaste du kan göra. Om dina sidor innehåller användbar information kommer innehållet i dem att dra till sig många besökare och locka webbansvariga att länka till din webbplats. När du skapar en användbar, informationsrik webbplats skriver du sidor som tydligt och korrekt beskriver ämnet. Fundera över vilka ord användare kommer att skriva för att hitta dina webbsidor och se till att dessa ord faktiskt finns på webbplatsen.

Google-vanlig-hemsida-information
Google-vanlig-hemsida-lattillganglig

Vi se till att andra webbplatser länkar till din

Länkar hjälper våra sökspindlar att hitta din webbplats och kan innebära att den syns bättre i våra sökresultat. När Google returnerar resultat för en sökning används avancerad textmatchningsteknik som visar sidor som är både viktiga och relevanta för varje sökning. Google räknar en länk från sida A till sida B som en röst från sida A på sida B. Röster från webbsidor som är “viktiga” väger tyngre och hjälper andra sidor att bli viktiga.

Kom ihåg att våra algoritmer kan skilja mellan naturliga och onaturliga länkar. Naturliga länkar till din webbplats utvecklas som en del av Internets dynamiska karaktär, i takt med att andra webbplatser hittar ditt innehåll och anser att det kan vara till nytta för deras besökare. Onaturliga länkar till din webbplats har placerats där avsiktligt för att få sökmotorerna att tro att din webbplats är mer populär än den egentligen är.

Vi se till att din hemsida är lättillgänglig

Vi bygger din hemsida med en logisk länkstruktur. Varje hemsida bör vara tillgänglig från minst en statisk textlänk.

Vi använder en textwebbläsare, till exempel Lynx för att undersöka din hemsida. De flesta sökrobotar ser din hemsida så som Lynx skulle. Om funktioner som JavaScript, cookies, sessions-ID:n ramar DHTML eller Macromedia Flash hindrar dig från att se hela din hemsida i en textwebbläsare kan också sökrobotar ha problem när de genomsöker din webbplats.

Google-vanlig-hemsida-lankar